Samsung SCX-4623F


Samsung SCX-4623F
Monochrome Copier - Laser Fax-Laser Printer -Color Scanner A4


Μπορεί να μην είναι της οικογένειας της Kyocera αλλα σίγουρα αξίζει την προσοχή μας. Ιδανικό για μικρά γραφεία με μεσαία παραγωγή παραγωγή (εως 2.000 σελ/μηνα).




Βασικές Λειτουργίες :
Ασπρόμαυρο Φωτ/κο Α4 Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser A4 Έγχρωμο Scanner A4 Laser FAX A4 & PC Fax


Δείτε Το VIDEO Παρουσίασης
...




Λειτουργία Αποστολής & Λήψης FAX Σε Υπολογιστή.

Το SCX-4623F διαθέτει λειτουργία αποστολής & λήψης φαξ σε υπολογιστή. Έτσι τα δεδομένα του φαξ παραδίδονται κατευθείαν στον υπολογιστή σας μέσω μιας τοπικής σύνδεσης ή ενός δικτύου. Παρομοίως, μια εφαρμογή στον υπολογιστή μετατρέπει τα έγγραφα σε αρχεία εικόνων και σας επιτρέπει να τα αποστείλετε μέσω του εκτυπωτή, χρησιμοποιώντας μια τοπική σύνδεση ή ένα δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε και να λάβετε φαξ μέσω του υπολογιστή σας, ενώ όλες οι πληροφορίες των φαξ αποθηκεύονται και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Έτσι, όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη τυπωμένων εγγράφων κι εσείς μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας συγχρόνως τα έξοδα για χαρτί και μελάνι.


Ευέλικτες λειτουργίες αντιγραφής
.

Λειτουργία αντιγραφής ταυτότητας (ID card copy): Με τη μοναδική αυτή λειτουργία, μπορείτε να αντιγράψετε και τις δύο πλευρές μιας ταυτότητας στη μία πλευρά του φύλλου χαρτιού. Η πάνω πλευρά σκανάρεται στη μνήμη και εκτυπώνεται αυτόματα μετά το σκανάρισμα και της κάτω πλευράς χωρίς πολλαπλή τροφοδότηση χαρτιού.

Πολλαπλή εκτύπωση (Clone copying): Σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε πολλές φορές μία οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο σε μια σελίδα A4.

Λειτουργία εκτύπωσης αφίσας (Poster copying) : Η λειτουργία αυτή μεγεθύνει μια εικόνα σε 3 x 3 και την εκτυπώνει σε εννιά πλήρως στοιχισμένες σελίδες A4.

Λογισμικό AnyWeb Print:

Το λογισμικό AnyWeb Print της SAMSUNG αποτελεί ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό. Τώρα μπορείτε να επιλέγετε και να μεταφέρετε τα περιεχόμενα διαφορετικών ιστοσελίδων σε μία νέα σελίδα στην οθόνη σας, χωρίς την περαιτέρω προσαρμογή και επεξεργασία τους.Το λογισμικό AnyWeb Print είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να συγκεντρώνετε πληροφορίες, ενώ παράλληλα μπορείτε να αποθηκεύετε τις σελίδες που δημιουργείτε σε μορφή tiff ή pdf.

Εκτυπώστε τις σελίδες σας με το πλήκτρο εκτύπωσης οθόνης ή μέσα από το κανονικό μενού εκτύπωσης. Εκτυπώστε γρήγορα και εύκολα αυτό που βλέπετε!
Το λογισμικό AnyWeb Print σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε τα δεδομένα σας και να χειρίζεστε τις πληροφορίες σας πιο αποτελεσματικά.


Λειτουργία εκτύπωσης οθόνης:


Η λειτουργία εκτύπωσης οθόνης, στα μοντέλα SCX-4600 και SCX-4623F, σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε γρήγορα και εύκολα τα περιεχόμενα της οθόνης σας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ιστοσελίδες μεγάλου όγκου. Συγκεντρώστε τις ιστοσελίδες, τις εικόνες και άλλα έγγραφα σε ξεχωριστά παράθυρα στην οθόνη σας και εκτυπώστε τα όλα μαζί με μία μόνο λειτουργία, χωρίς να χρειάζεται να τα επεξεργαστείτε μεμονωμένα. Απλά πατήστε το πλήκτρο εκτύπωσης οθόνης που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου. Η λειτουργία εκτύπωσης οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: Πατήστε το πλήκτρο εκτύπωσης οθόνης για λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και εκτυπώστε τα περιεχόμενα της οθόνης σας ακριβώς όπως τα βλέπετε. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρώσετε αλληλένδετες διαδικτυακές πληροφορίες, εικόνες ή άλλα έγγραφα σε ξεχωριστά παράθυρα και να τα τυπώσετε όλα μαζί.
Πατήστε το πλήκτρο εκτύπωσης οθόνης για περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα και εκτυπώστε τα περιεχόμενα μόνο του ενεργού παραθύρου.

Μοντέρνος σχεδιασμός:
1. Πίνακας χειρισμού Ο λιτός και λειτουργικός πίνακας χειρισμού καθώς και το εύχρηστο κυκλικό πλήκτρο πλοήγησης σας διευκολύνουν να περιηγηθείτε στις επιλογές του μενού χωρίς καθόλου κόπο.

2. Ενσωματωμένη κασέτα τροφοδοσίας Κομψή και πρακτική. Ο εκτυπωτής αυτός είναι ιδιαίτερα συμπαγής, χάρη στην ενσωματωμένη κασέτα τροφοδοσίας, η οποία προστατεύει το χαρτί από την σκόνη και σας εγγυάται αξιόπιστα και επαγγελματικά έγγραφα.

3.
Κομψός σχεδιασμός
Οι μονόχρωμοι αυτοί εκτυπωτές λέιζερ έχουν να επιδείξουν μία ιδιαίτερα σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε επαγγελματικό χώρο, προσδίδοντας του ένα ξεχωριστό στυλ.

This article was originally posted on Samsung .gr

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
: ΚΛΙΚ ΕΔΩ